Samenwerking Zendt en JouwWerk

01/09/16
newsImg

Zendt werkt intensief samen met Diana van Esveld van JouwWerk.

Diana heeft veel ervaring met het uitzenden in de zorg-sector (o.a. Happy Nurse). Door haar gedrevenheid, enthousiasme en betrokkenheid is Diana een goede gesprekspartner voor opdrachtgevers en medewerkers.

Diana onderscheidt zich door middel van het laagdrempelige contact en de makkelijke bereikbaarheid (24/7) voor zowel de opdrachtgever als de werkzoekende. Diana staat voor haar mensen.


"Door mijn ervaring weet ik hoe ik het beste kan schakelen waardoor zowel de opdrachtgever als de werkzoekende geïnspireerd worden en enthousiast met elkaar aan het werk gaan", aldus Diana.

Voor Diana is vertrouwen en eerlijkheid de basis voor een goede samenwerking. Daarin kan Zendt zich ook erg goed vinden. Diana heeft contact met verschillende zorg-organisaties in de regio Utrecht en deze opdrachtgevers zijn zeer positief over de combinatie Zendt en JouwWerk.

Ook de werknemers waarderen de korte communicatielijnen en de snelheid waarmee wordt gereageerd op vragen. Patrick Waardijk van Zendt geeft aan dat de medewerkers weten bij Diana waar ze aan toe zijn en kunnen op haar bouwen en dat werkt heel erg prettig.

Voor meer informatie over Diana en JouwWerk is te vinden op de website www.jouwwerk.nu.

Voor meer informatie over de samenwerkingsvorm tussen Zendt en JouwWerk, neem dan contact op met Patrick Waardijk via email (p.waardijk@zendt.nl) of bel 06-24770562.