Zendt-agent
Ernst Beck

Ernst Beck
Wervershoof

E: westfriesland@zendt.nl
M: 0639891356

Open sollicitatie

Over mij

Zendt is per september 2016 actief in Westfriesland. Ernst Beck is onze Zendt agent uit Westfriesland. Ernst is een gedreven techneut met ruim twintig jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. Ernst heeft na zijn HTS Elektrotechniek opleiding eerst een aantal jaren in technische functies gewerkt. Later is hij overgestapt naar de uitzendwereld.

Met Ernst heeft Zendt weer een ervaren bemiddelaar aan het team toegevoegd.

Visie van Ernst op de arbeidsmarkt en zijn rol
Het is interessant om de ontwikkelingen te volgen rond de flexibele arbeidsmarkt. Personeel hecht veel waarde aan een vast dienstverband terwijl bedrijven juist zoveel mogelijk gebruik willen maken van flexibele arbeidskrachten. Het is heel leuk om bedrijven te kunnen koppelen aan nieuw personeel. Indien bedrijven in een later stadium onze uitzendkrachten zelf een vast contract aanbieden is dit voor ons de kroon op het werk. Klant tevreden, personeel tevreden dan zijn wij ook tevreden.

Kwaliteit en certificering
Het ABU lidmaatschap staat garant voor de kwaliteit van onze dienstverlening . Wij ondergaan twee keer per jaar een audit waarbij wij gecontroleerd worden of wij ons aan de geldende wet en regelgeving houden. Deze audits worden uitgevoerd door een extern bureau zodat de onafhankelijkheid gegarandeerd is. Wij worden o.a. gecontroleerd op; afdrachten aan de belasting, tijdige salarisbetalingen, tijdige en correcte pensioenafdracht, hoogte salarissen conform geldende cao, etc,...

Zowel onze opdrachtgevers als ons personeel is hierdoor verzekerd van een correcte dienstverlening, aldus Ernst.

En Ernst sluit af met de volgende woorden: "Mijn doel is gewoon de juiste medewerkers plaatsen bij de juiste bedrijven‘’.


Mijn vacatures

Mijn Twitter berichten

Mijn Twitter berichten